DS Cloud voor Android standaard zonder SSL?

Geen idee of dit standaard is, maar misschien wel handig om te controleren. Het lijkt er namelijk op dat DS Cloud voor Android standaard geen SSL verbinding maakt. Aangezien SSL de data versleuteld, vind ik het wel belangrijk. Het voorkomt dat je wachtwoord open en bloot over het internet gaat. Aanpassen is een eitje!

DS Cloud Instellingen

DS Cloud Instellingen

  1. Start de DS Cloud applicatie
  2. Druk op de “Menu” knop en kies voor instellingen
  3. Vink SSL-codering aan en je bent klaar

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*