Community Pakketbronnen

We zouden graag de lijst zo compleet mogelijk houden. Wanneer iets niet werkt of wanneer jij een URL hebt die er nog niet bij staat dan horen we dat graag. Dat kan je doen door hier een reactie onder te zetten of om een mail te sturen via het contactformulier.

Het kruisje achteraan geeft aan of de link nog actief is. Alleen bij de werkende links zal de X naar een pagina verwijzen.

Weet je niet hoe je onderstaande moet gebruiken kijk dan even naar onze handleiding.

Naam: URL:
MySynology http://packages.mysynology.nl/spkrepo/packages/ X
CBO http://cbo.netau.net/synopackages/ X
Cytec https://cytec.us/spk/ X
E-Remonty http://e-remonty.info/spkrepo/packages X
Hoel http://packages.hoel.dk/ X
Jdel http://packages.jdel.org/ X
Missilehugger http://packages.missilehugger.com/ X
Page 81 http://packages.page81.net/ X
PC Loadletter http://packages.pcloadletter.co.uk/ X
Quadrat 4 http://packages.quadrat4.de X
Synocommunity http://packages.synocommunity.com/ X
Synology Me http://packages.synology.me/spkrepo/spkrepo/packages X
Synozwave http://repo.synozwave.com/ X
Naef Marco http://spk.naefmarco.ch/spkrepo/packages/ X
Naef Marco (Backup) http://spk.nas-mirror.de/spkrepo/packages X
Q14six http://spk.q14six.de/ X
Unzureichende http://spk.unzureichende.info/ X
SubtitleSH http://subtitlessh.no-ip.biz/repo_spk/ X
SynoBox http://synobox.fr.nf/synopackages/ X
M. De Vries http://packages.mdevries.org/ X
Sysco http://synology.sysco.ch X
Super Zebulon http://synopkg.superzebulon.org/spkrepo/packages X
Garble http://synopkgs-garble.rhcloud.com X
10 Trum http://update.10trum.de/packageupdate/getpackages.php X
Christoph-Papke https://www.christoph-papke.de/spkrepo/spkrepo/packages X
CPhub www.cphub.net X
Need Soft http://www.need-soft.com/packages/index.php/spkrepo/packages X
Synocommunity Beta Channel http://packages.synocommunity.com/?beta=1 X
Synobox Beta Channel http://synobox.fr.nf/synopackages/beta.php X
GG Teknicus http://ggteknikus.tk/sspks/ X
ACME Net http://synology.acmenet.ru/ X
(WARNING*) Synology Italia (WARNING*) http://spk.synologyitalia.com/ X
Hofrichter https://www.hofrichter.at/sspks/ X
JASPR http://jaspr.kastner.wtf/ X
Filebot https://packages.filebot.net/syno X
Pinkdot http://lms-repack.pinkdot.nl/ X

* Let op: er is melding gedaan van pakketten die schade kunnen aanbrengen aan je NAS. Gebruik van deze repo is volledig op eigen risico. My Synology verifieert de meldingen niet.

57 comments

 1. Missilehugger looks to be gone…

  • Yes I know… But I think it will come back. So I will leave it in the list for another week. When going to Missilehugger.com you will see the message “This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.”

 2. in welke pakket bron zit telegram?

 3. Nu Missilehugger nog steeds afwezig is … is er een alternatief??

  • Hoi Tom, alles wat ik ken staat hierboven. Dus als je met bovenstaande niet de apps kan vinden dan weet ik ook niet waar je heen moet. Laten we hopen dat er snel een nieuwe repo bijkomt die hem vervangt. Wanneer je er één vindt dan hoor ik het graag. Dan zetten we die erbij.

 4. Missilehugger is weer bereikbaar, maar Hoel, Quadrat 4 en Christof Papke zijn er mee opgehouden. Quadrat vertelt op zijn site ook nog waarom: hij kreeg zo’n 1000 e-mails met verzoeken om upgrades…

 5. kan iemand mij vertellen waar ik python 2.7.3-3 kan vinden? Staat in geen enkele repo en sabnzbd heeft het nodig anders kan het niet geinstalleerd worden. Sabnzbd version 7.19

 6. ik krijg een fout bij JASPR, ongeldige locatie

 7. ik kan nergens sabnzb verkrijgen iemand een suggestie?

  • SABNZBD is terug te vinden in de Synocommunity pakketbron (http://synobox.fr.nf/synopackages/)

   • Beste allemaal,
    Ik ben een beginnend NAS-gebruiker en zoek mij nu het “apenlazer…” Naar Sabnzbd. Op bovenstaande link kan ik het niet vinden. Dat kan ook aan mij liggen, gewoon omdat ik het niet zie. Graag hulp bij het installeren van SABNZBD.
    Bij voorbaat dank

 8. Link naar Synozwave (http://repo.synozwave.com/) pakketbron is niet geldig

 9. Link naar JASPR (http://jaspr.kastner.wtf/) pakketbron is niet geldig

 10. ik zoek webconsole maar sinds Missilehugger offline is kan ik hem nergens meer vinden

 11. Hein,

  Inmiddels is de SynoCommunity Package Source (http://packages.synocommunity.com/) weer terug online. In deze Package Source vindt je SABNZBD terug.

  Deze Package Source toevoegen onder Package Center > Setting > Package Sources > Add.

  Vervolgens vind je SABNZBD terug onder Package Center > Community.

  Heb je nog vragen of is het gelukt, laat het me even weten a.u.b

 12. hoi,

  de eerste package lukt niet, terwijl andere packages installeren wel lukt, hij geeft aan ongeldige locatie

 13. Hoi, in de repo van synology italia zitten virussen trojans etc. Bijvb in virtualbox. Beter repo verwijderen.

  • Hi Sjaak, Bedankt voor de waarschuwing. Hoe ben je erachter gekomen dat er virussen geinstalleerd waren? Door de ingebouwde virusscanner? Of kreeg je al meldingen op de .SPK’s vanaf je werkstation? Ik zal een waarschuwing bij zetten!!!

   • Is dit nog steeds wel het geval? Ik heb ook VirtualBox geinstalleerd maar heb niet de ervaring die Sjaak heeft. Hij werkt perfect, en heb verder geen verhoogde CPU of netwerk activiteit. Geen virusscanner meldingen en 2 traps verificatie werkt nog prima.

 14. Hi Ronald, na installatie was er gelijk veel activiteit op mijn nas, toen gelijk het pakket stop gezet. Daarna meldingen virusscanner.

 15. Mijn 2 traps verificatie van het admin account is uitgeschakeld etc….

 16. Ik ben echt nog een leek… vraagje: zijn er repo’s die leuke apps voor beginners bevatten, en welke zijn een “must” om op te nemen in m’n searches?
  Bedankt!

  Ik heb de NAS 412+ met vier x 3TB erin.

  • Hi Ed, er zit niet echt iets van een beginners repo bij. Ik raad aan lekker met de standaard pakketten te beginnen. Mogelijk dat je dan in de toekomst iets mist. Dan kan je tegen die tijd eens rond gaan kijken of hetgeen je mist ook in een repo zit.

   • Dank je, Ronald.. goeie raad. 🙂

    ik hou me het meest bezig met films downloaden, en bekijk ze op een grote Samsung Smart TV; maar ook met muziek en andere video. Omdat ik veel van huis weg ben (werk) wil ik ook graag in hotelkamers van alles kunnen genieten. Toch een tip voor een betrouwbare repo die daarop gericht is, of vallen repo’s niet in categorieën? …Dan kan ik vast wat rondneuzen.

    Maar ‘k begin nu eerst met de standaard apps. 😉

   • Nee, meestal zijn het verzamelingen van alle apps die ze hebben gemaakt. Als je download met Torrents kan je verder met de standaard pakketten af. Wanneer je meer wilt zoals bijvoorbeeld automatisch ondertiteling erbij downloaden dan kan je die van Filebot doen.

    Download je liever met nieuwsgroepen dan zijn daar wel goede repo’s voor. Maar als je op My Synology zoekt wat je wilt gaan doen, dan kan je daar vermoedelijk ook terugvinden welke repo je precies nodig hebt!

    Succes met instellen, en bij vragen weet je My Synology te vinden! 😉

  • Daarom laten we het voorlopig staan… passen we eventueel later wel aan als de website offline blijft. Bedankt voor het doorgeven.

   • Nog steeds, of alweer off-line ??

   • Sorry Patrick, maar wij hebben helaas geen tijd om alle sites de gehele tijd in gaten te houden.

   • Is ook niet bij te houden, want vandaag doet SynoCommunity het weer. Helaas blijft deze ‘grootste’ package resource een beetje instabiel.

 17. Op dit moment doet jullie eigen resource (http://packages.mysynology.nl/spkrepo/packages/) het niet! Krijg invallid location te zien als ik de resource wil toevoegen bij de instellingen van package centre…

 18. Ben op zoek naar een werkende versie van Horde (liefst GEEN beta) die draait onder DSM6. De Beta versie werkt bij mij niet onder DSM6. Root password not correct, terwijl andere pakketten WEL hetzelfde root password van MySQL accepteren.

 19. is er iemand die ervaring heeft met het installeren van koken op een synology server. zelf heb ik deze op een betalende hosting staan, maar had hem graag op mijn nas willen zetten.

 20. hi Ronald ik hou me bezig met fotografie en heb het programma koken zie link http://koken.me/ reeds op een hosting server staan. koken is een programma om foto’s te stockeren bewerken en te publiceren.nu zelf gebruik ik een nas 1513+ waar ik het programma wil installeren. het installeren is zoals je met joomla of wordpress doet. alleen krijg ik een aantal foutmeldingen waar ik op Google weinig informatie kan vinden.
  nu is dan ook mijn vraag naar jullie toe heeft er iemand reeds ervaring met dit programma en is het wel mogelijk dit op een nas te installeren.
  ik kan de installer opstarten.
  dit zijn de fouten die ik krijg

  This directory does not have the necessary permissions to perform the install. Set the permissions on the koken folder and the koken/index.php file to 777.

  • Hi Philip, wanneer je de beantwoorden knop gebruikt dan blijven de opmerkingen en vragen een beetje bij elkaar staan. Ik heb geen ervaring met de app zelf, maar de foutmelding is gewoon een folder permissie. Let goed op met dingen op 777 zetten, want dat zijn alle rechten die je kan geven op een map en dat is direct ook het makkelijkst te misbruiken.
   Zie voor meer info: http://linuxcommand.org/lts0070.php

 21. http://packages.mysynology.nl/spkrepo/packages/, bovenste in de lijst doet het niet……

  • Je had helemaal gelijk. Heb hem verwijdert. De package die we gebruikte werd niet meer ondersteund door de ontwikkelaar waardoor we geen ondersteuning meer konden bieden voor alle CPU’s

 22. https://cytec.us/spk/
  http://e-remonty.info/spkrepo/packages, doen het niet, wordt deze lijst wel bijgehouden?

 23. en de laatste, https://packages.filebot.net/syno doet het ook niet

 24. I want to try JSMusicDB that you still advertise on your website – it looks great! But the page lists two different addresses for the spk and none of them work. Is this project still functional ? How can I try it ? Thank you,.

 25. How To Fix Error Code 0x80070005? Visit : https://pcofficial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*