Synology router dan eindelijk echt in zicht

Inmiddels is er meer informatie te vinden op de website van Synology over de Synology Router. Zo kan je nu een aantal foto’s bekijken, is er een specificatie overzicht en wordt er aangegeven dat we midden november de router in europa mogen verwachten. Dit komt overeen met wat we gehoord hebben van Synology tijdens het Synology event.

We hebben al eerder over de Synology router RT1900ac geschreven. Een router die snel is en van een soort afgeslankte DSM gebruik maakt. Maar met een harde schijf gekoppeld aan de router mag je al wel praten over een NAS oplossing. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het apparaat beschikbaar is.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

7 comments

  1. In Nieuw Zeeland staat hij voor 323 NZD in de webschappen, zo’n 186 euro…

  2. Is er al bekend wat de WAN to LAN throughput is?

  3. In het op.deze router mogelijk om een VPN in te stellen zodat elk device “veilig en beschermd” internet op kan?

    • Hi Marina, je hebt een VPN server mogelijkheid op de router. Hiermee kunnen je devices buiten de deur een veilige verbinding maken met thuis. Het is geen bescherming voor devices in je thuis netwerk die het internet op gaan. Dat is VPN sowieso niet. Het enige wat je met een VPN verbinding kan bereiken, wat in de richting van jouw opmerking ligt, is het “anoniem” het internet op. Dit is vaker voor een hacker interessanter dan voor ons eindgebruikers. Wat je wel kan doen is op de router al heel veel websites blokkeren die kwaad kunnen. Misschien handig om ook eens naar OpenDNS te kijken. Helemaal veilig en beschermd bestaat niet, maar dat zijn wel dingen die je kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*