Synology 2016 – Ben je er dit jaar ook bij?

Ook dit jaar heeft Synology weer een evenement. Deze keer zal  het gehouden worden in Utrecht. Om precies te zijn 17 september, waarbij de aanvang tijd van 16:00 uur wat later is dan de vorige keren. Vermoedelijk zal dit dan ook meer bezoekers trekken dan andere jaren omdat we er nu gelukkig geen vrij voor hoeven te nemen.

Synology Event 2016

Synology Event 2016

Tijdens het evenement krijg je de laatste nieuwtjes te horen over Synology en heb je de mogelijkheid om DSM en de aanwezige modellen uit te proberen. Met de mogelijkheid tot netwerken en interessante presentaties van Synology ben je aan het einde van de avond voorzien van het laatste nieuws over Synology.

Wanneer je precies wilt weten wat je kan verwachten dan kan je natuurlijk het programma checken. Inschrijven kan je direct onderaan deze pagina doen. En wat ook handig is om te weten is dat het gratis is. Let op want vol is wel vol, dus schrijf je snel in!

Laat even weten of je ook van plan bent om te komen hieronder in de reacties, zodat we elkaar eventueel een hand kunnen schudden!

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

11 comments

 1. Peter van Vliet

  Ik heb me opgegeven. Nu even wachten of ik er tussen zit

  • Je hebt een bevestigingsmail gekregen. Die geeft eigenlijk al aan dat je er heen mag. Een tijdje voor het evenement krijg je nog een e-mail. Daarin om je je komst bevestigen. Ze willen gewoon zeker weten dat je komt! Dus je zal vermoedelijk ook welkom zijn.

 2. Heb mij net geregistreerd, dus ben van de partij.

 3. Heb me ook opgegeven. Ben een redelijk nieuwe Synology gebruiker dus leuk om een meer te horen en te zien op dit vlak.

 4. Ik heb me ook opgegeven

 5. Ik ben er zeker ook bij! Was vorig jaar een mooi event!

 6. Ben van de partij, leuk 🙂

 7. Ook van de partij, zie er naar uit! 🙂

 8. Voor degene die alleen gaan, Misschien elkaar ergens ontmoeten?

  • We komen elkaar natuurlijk vanzelf tegen… alleen dan moeten we elkaar nog herkennen natuurlijk. Mijn profiel foto kan je op verschillende plekken vinden, dus ik merk het wel als jullie mij zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*