Developer Wanted
Developer Wanted

DSM package developer wanted!

Synology heeft vandaag een bericht de deur uit gedaan dat je je kan aanmelden als developer voor packages. De pagina is er al een tijdje, maar wordt nu nog eens extra onder de aandacht gebracht.

In het Dev center kan je alle benodigde informatie vinden om direct aan de slag te kunnen. Synology geeft aan een gemiddeld aantal downloads van 1 miljoen te hebben, dus de doelgroep is groot. Nu ben ik zelf niet echt een held in programmeren, maar wilde jullie deze melding niet onthouden.

Dus mis je iets binnen het package-centrum, of wil jij je package uit de community tillen en beschikbaar hebben voor het “grote” publiek dan is onderstaande link voor jou!

http://www.synology.com/en-us/support/developer

Iedereen die een package gemaakt heeft en hier extra aandacht voor wilt kan contact met ons opnemen. Mogelijk dat een post op MySynology.nl net even een paar extra downloaders kan regelen.

About Critonline

Ben een redelijke "eurly-bird" , eerste pc in in 1989 alles op MS-DOS, en MS kan dit niet los laten, en ik voor bepaalde gedeeltes ook niet. Een / of een \ is een wereld van verschil. Echter een http:// of een bepaalde andere logica en al doende leert men dat heb ik. Een DS413j met DSM 5.0 staan, en 2 virtuele; 1 op 4.1 de ander op 5.0 Google levert handvatten, maar zelf proberen, durven en leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*