Synology Cloud Station Setup Tutorial- For Mac and PC

Synology heeft sinds kort ook een eigen handleiding-video over de setup van je Cloud Station.

Wil je zien hoe de dames en of heren stap voor stap hun Cloud Station opzetten voor hun PC of Mac, kijk dan naar onderstaande video.

About Critonline

Ben een redelijke "eurly-bird" , eerste pc in in 1989 alles op MS-DOS, en MS kan dit niet los laten, en ik voor bepaalde gedeeltes ook niet. Een / of een \ is een wereld van verschil. Echter een http:// of een bepaalde andere logica en al doende leert men dat heb ik. Een DS413j met DSM 5.0 staan, en 2 virtuele; 1 op 4.1 de ander op 5.0 Google levert handvatten, maar zelf proberen, durven en leren.

One comment

  1. De video sluit niet helemaal aan op mijn DS115 NAS software. Cloud station heet daar Cloud station server. De Windows Synology Assistent is te downloaden van de Synology website. De hoofdmap op de Synology NAS moet worden eerst worden ingesteld op synchronisatie.

    Vanaf de Synology Assistent op het werkstation kunnen de te synchroniseren directories worden gekozen (gekoppeld) op de NAS en op de pc. De standaard instelling op de NAS voor synchronisatie is 32 historische versies van elk bestand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*