Pakketbron Missilehugger is uit de lucht

Omdat ik mijn NAS nu al een tijdje heb en dus niet meer zo vaak nieuwe pakketten installeer was het mij nog niet opgevallen dat de pakketbron niet meer werkt. Vandaag kreeg ik een email van René met de melding dat het niet meer werkt. Na het lezen van zijn blog was het mij duidelijk dat we niet hoeven te verwachten dat hij weer terug komt.

Hi to all Synology package users out there.

Unfortunately I have some bad news. As you may have noticed already, I haven’t been really active updating packages recently. I do no longer have enough spare time to develop packages. Therefor the package server will go offline as of january 2015.

This blog stays online, occasionally I will post tech posts. This will include howto’s and info about Synology, Raspberry Pi, Arduino and possibly webdevelopment. I will try to respond to your questions as much as I can.

Please download packages before 31-12-2014 from: http://packages.missilehugger.com

Usage of the packages is at your own risk.

Thank you for all your support!

– MissileHugger.

Bron: Blog Missilehugger

We zijn inmiddels al te laat om de pakketten alsnog te downloaden, want dat kon tot de jaarwisseling. Er stonden heel wat pakketten op, waarvan we er vermoedelijk een aantal niet meer terug zien. Filebot heeft inmiddels zijn eigen pakketbron.

Update 12 januari:

De volgende pakketten waren te vinden bij Missilehugger:

  • Filebot
  • Funambol
  • Java SE Embedded
  • MediaInfo
  • Openfire IM Server
  • Shellinabox
  • Web Console
  • YAMJ

Thanks Ciro

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

3 comments

  1. welke packages zijn er nu verdwenen ? Heeft iemand de oude lijst nog?

  2. heeft iemand nog de Openfire IM Server package ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*