DiskStation Manager 4.3 Beta in aantocht

Nog een week en dan kunnen we de beta van DiskStation Manager 4.3 installeren. Ik ben altijd benieuwd welke nieuwe features er beschikbaar komen en wat we allemaal nog meer kunnen met de Synology NAS. Vandaag kwam ik op de release pagina terecht. Helaas heb ik nog geen verdere informatie kunnen achterhalen, dus er zal niets anders opzitten dan netjes afwachten.

DSM 4.3

DSM 4.3

Je kan je eventueel inschrijven mocht je in de buurt zijn:

Dates: Thursday 27th June 2013
Hours : 1pm – 4 :30pm (Lunch provided)
Location: The Knights Lounge, Manchester United

Voor meer informatie: KLIK HIER

UPDATE 27-06-2013: Inmiddels is er ook een Duitser geweest die alles op een rijtje heeft gezet in een PDF. Deze PDF kan je hier bekijken. Ik ben benieuwd wat jullie het interessants vinden aan de nieuwe versie! Ik kan in ieder geval niet wachten om de Google LDAP sync te gebruiken.

UPDATE 29-06-2013: Het document met meer informatie werkt helaas niet meer. Aangezien ik het document niet gedownload heb kan ik ook geen alternatieve link plaatsen.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*