Nederlandse Synology Community op Google+

Het is alweer een tijdje geleden dat ik  mijn Google+ account hebt aangemaakt. Tot op heden heb ik daar nog niet veel mee gedaan omdat het overgrote deel van mijn vrienden en kennissen op Facebook kan vinden. Maar de Community oplossing in Google+ is wel heel interessant. Via verschillende communities heb ik al mensen kunnen vinden die dezelfde interesse hebben.

Het was dan ook wel opvallend dat er nog helemaal geen Nederlanse Synology community te vinden was. Aangezien dit weblog niet echt de mogelijkheid geeft om vragen te stellen of wat extra tips te kunnen delen, leek het mij leuk een community te starten. Inmiddels kan je de community op Google+ vinden.

Synology NL Logo

Klik op de afbeelding om naar de community toe te gaan!!!

Iedereen die het leuk of makkelijk vindt om van het een en ander op de hoogte te blijven omtrent Synology kan zich inschrijven. Nieuwe posts zal ik ook daarop zetten, zodat je niet steeds hier hoeft te kijken, maar dat je ook een notificatie via Google kunt ontvangen.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*