Powerbank Winnen?
Powerbank winnen?

Wil jij een Synology Powerbank winnen?

Dat kan! Dit zijn de powerbanks die uitgedeeld zijn bij de Synology 2015 Conference, en wij hebben er een paar extra mee gekregen. Een powerbank is eigenlijk niets anders dan een mobiele accu waar je alles met een USB-aansluiting mee kan opladen. De Powerbank van Synology heeft 5000 mAh en dat is eigenlijk voor alle toestellen ruim voldoende om het weer helemaal op te laden.

Opladen doe je door een USB-kabel in het apparaat  en in je mobiele toestel, TomTom of USB-speaker te steken. Eén aansluiting om de Powerbank op te laden en één aansluiting om aan te sluiten aan het apparaat dat je wilt opladen.

Powerbank Aansluitingen

Powerbank Aansluitingen

We gaan er nu één weggeven, maar daar moet je natuurlijk wel eerst iets voor doen. De Facebook-acties waarbij je in het wilde weg maar gaat delen kennen we nu allemaal wel! Wij vragen jullie om een eigen artikel te schrijven voor MySynology.nl. Dit kan je gewoon in een Word-bestand doen waarna wij hem op het weblog zullen plaatsen (mits het natuurlijk wel een zinnig artikel is, we behouden ons het recht om het niet te plaatsen).

Het mag een review zijn van jouw apparaat, een review van een third-party package of een howto van iets wat nog niet op MySynology.nl te vinden is. Het maakt niet uit, als het maar over Synology gaat! Wij zullen een week na plaatsen het aantal unieke views van het artikel laten bepalen wie de Powerbank opgestuurd gaat krijgen.

Doe je mee? Laat het ons dan eerst even weten via de contactpagina! Je hoeft ons bericht niet te delen om te winnen, dat doen we wel voor jou! Je inzending dient binnen te zijn vóór 31 oktober 2014.

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*