Update voor DS Cam beschikbaar in Google Play Store

Bij mijn dagelijkse update rondje van mijn Android kwam ik een update tegen voor de laatste versie van DS Cam. Het ziet er nu in ieder geval een stuk mooier uit en de applicatie is geschikt gemaakt voor Android Tablets. Al met al dus best een leuke update.

DS Cam

DS Cam

Release notes:

  • New design and an “Android 4.x” layout
  • DS cam now has a design and layout “for tablets”These features require the latest Surveillance Station in the Package Center:
  • Better streaming quality for cameras with H264 output
  • Select cameras to customize Multi live views (by camera group or by DiskStation)
  • Enable / disable IP cameras
  • View key camera information
  • Filter out recordings (by camera group, by DiskStation, by time range, by mode)
  • Support for audio streams
  • Minor bug fixes

Ik gebruik de applicatie best vaak, zo kan ik van overal en nergens even checken hoe het er thuis voorstaat. Met een IP camera ben je binnen een paar tellen online. Voor meer informatie kan je kijken in de Play Store. Via deze link kan je de applicatie ook direct op het device installeren.

DS Cam in de Google Play Store

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*