Synology Package Updates beschikbaar

Updaten vind ik altijd leuk, mogelijk zit er weer iets bij wat ik goed kan gebruiken of uit kan zoeken. Deze morgen via de Nederlandse Google+ Community zijn we gewezen op beschikbare updates voor de Media Server, Syslog Server en WordPress. Direct zelf even checken natuurlijk. En het blijkt dat niet alleen deze pakketten van een update voorzien, maar ook enkele anderen. Welke het precies allemaal zijn weet ik niet, want ik heb zelf niet alles geïnstalleerd. In ieder geval zijn er updates voor:

Beschikbare Updates

Beschikbare Updates

  • Syslog Server
  • Media Server
  • Cloud Station
  • Download Station
  • Photo Station
  • Video Station
  • VPN Server
  • WordPress (mits je deze niet los geïnstalleerd hebt)

Checken of jij updates beschikbaar hebt? Druk op de “Start” knop >”Package Center” >”Update”.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*