Synology mail client, nieuwe modellen en nog meer nieuws op CeBIT 2015

Ik had al wel wat dingen voorbij zien komen over de Synology Router de afgelopen weken, maar verder was er maar weinig nieuws. Op Youtube kwam ik vandaag wel enkele filmpjes tegen die nog wel eens interessant kunnen zijn wanneer je zoveel als mogelijk uit je NAS wilt halen. Je moet je even door de accenten heen bijten, maar dan weet je wat er allemaal in de Beta 5.2 zit, wat je kan verwachten van de Synology Router en dat er ook nog een Synology Mail client aankomt!

Veel kijk plezier!

De Synology Router

Data Protection Manager en Synology Mail Client

Wat is er nieuw in DSM 5.2 beta

De nieuwe modellen

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*