Synology DSM 5.0 Beta Presentatie

Ik had op het internet al wat screenshots gezien over de nieuwe DSM 5.0. Blijkbaar is de presentatie (in het Engels) ook opgenomen en daar heeft Wilko van Faassen ons net op gewezen via de Google+ Community. Leuk om nu echt een keer alles mee te krijgen van wat er mogelijk is, zonder dat je met de beknopte info en foto’s zelf een manier hoeft te bedenken waarop ze het geïmplementeerd hebben.

In Nederland was afgelopen week ook een presentatie van Synology. Een aantal bezoekers van de Google+ Community zijn hier geweest. Bij navraag wat voor hen de hoogtepunten waren kwam ze met het volgende:

Rachid El Mousaoui:

Er is veel volk gekomen, ongeveer 150 man. Je kon DSM 5.0 uitproberen (werkt zeer soepel) en de presentatie was goed een heel duidelijk. Synology support mensen waren ook

  • Support public cloud: Google Drive, Dropbox, Baidu
  • Improved Cloudstation: syncen tussen DS station

Voornamelijk het sharen van fotos of bestanden. Er is ook een mogelijk om je videos rechtstreeks van je DS te uploaden naar Youtube, vind ik niet echt een plus maar het kan.

Wilko van Faassen:
Wat mij was opgevallen.

  • Backup met versiebeheer, voor backup lokaal en remote. Moet nog wel veel aan gebeuren, de versie die op de stand

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*