Standaard Welkomsberichten Aanpassen deel 2

Ik heb een tijdje terug al eens aan jullie laten weten hoe ik mijn standaard notificaties aangepast heb, zodat ik meer informatie kan geven over het gebruik van mijn NAS. Er zitten hier een paar variabelen in die je verder niet aan kan passen. Hierover heb ik een mail gestuurd naar Synology. Helaas hebben ze geen oplossing gegeven hoe deze variabelen aangepast kunnen worden, maar wel hoe je veel makkelijker deze teksten aan kan passen.

Standaard bericht aanpassen

Standaard bericht aanpassen

Wanneer jij ook de teksten wilt aanpassen dan kan je beter de instructies volgen zoals hieronder, aangezien dat dat echt een stuk eenvoudiger is:

  1. Login op DSM
  2. Open het “Control Panel” en kies “Notification”
  3. Klik op de tab “Advanced”
  4. Selecteer het bericht wat je graag wilt aanpassen
  5. Klik op “Edit Message”

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*