Photo Station 1.0-033 Update Beschikbaar

Misschien ben je al netjes gewaarschuwd, maar voor iedereen die Photo Station gebruikt op zijn Synology kan nu een upgrade uitvoeren. Op 16 mei is namelijk een versie uitkomen met 2 verbeteringen. Ik maak nog wel eens wat foto’s in RAW, maar heb het nog niet uitgebreid kunnen testen of het nu ook beter gaat.  Hieronder de release notes:

Version: 1.0-033

(2013/05/16)

Change Log:

– Enhanced RAW files thumbnail creation.
– Fixed an issue where you may not generate the thumbnails of images whose file path includes special characters.

Updaten kan je direct doen vanuit de DSM in het Package Center

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*