Ook maar eens proberen: SABnzbd

Deze keer even geen uitleg, maar de mededeling dat deze dag door het leven kan dat ik voor het eerst iets gedownload heb met nieuwsgroepen. Ik ga mij er nog wel eens wat meer in verdiepen, maar tot zover ben ik tevreden.

SABnzbd kan je downloaden wanneer je ook alternatieve bronnen hebt ingevoerd (klik hier voor meer info). Wanneer je dan naar de pagina toegaat, zie je dat er een makkelijke wizard je door het installatie proces heen loodst.

SABnzbd

Ik gebruik nu nog wel even de gratis mogelijkheid van mijn provider. Of dit gaat bevallen weet ik nog niet. Uiteindelijk kan ik vertellen dat je met Download Station echt hele leuke snelheden haalt met andere protocollen.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*