Synology Router Uitgelichte afbeelding
Synology Router Uitgelichte afbeelding

Officiële introductie Synology Router op 2 juni

We hebben al eens iets geschreven over de Synology Router, omdat deze te zien was tijdens de CeBIT. Ik zit in ieder geval vol spanning te wachten. Het blijkt nu zo te zijn volgens een pers bericht van Synology dat de router officieel geintroduceerd wordt op Computex in Taiwain. Het volgende laten ze hier over weten:

At the show, Synology will introduce its brand new Wi-Fi router – Synology Router RT1900ac. The router comes with a dazzling 1.9Gbps combined data rate, optimized coverage, and a desktop-like operating system never before seen in the router market. Rich networking features including advanced traffic control with application layer QoS and DNS-based web-filter, will be easily accessible with the intuitive software interface. In addition, with access to Synology’s Package Center, users can download and install a rich selection of free, add-on applications, building their own cloud right from the router.

We zijn weer een stapje dichterbij, en dit is dan een bevestiging dat het niet lang meer kan duren alvorens de Synology Routers in de schappen liggen. Helaas is het nog steeds niet duidelijk of de router in Europa verkrijgbaar zal zijn.

Wanneer je nog een paar interessante screenshots wilt zien van de router dan kan je op het blog kijken van Geekbeat.tv. De screenshots die daar staan had ik nog niet eerder gezien. Iedereen die nog meer informatie over de Synology weet te vinden mag het natuurlijk naar ons doorsturen ;).

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

7 comments

  1. Interessant! Ik ben wel heel benieuwd wat de router zal gaan kosten.

    • Helaas hebben we nog niemand van Synology bereid gevonden om daar op te antwoorden. Vermoedelijk zal er 2 juni ook wel een advies prijs bekend gemaakt worden, al kan de prijs in Europa natuurlijk nog afwijken.

  2. Ik hoop dat deze ook (snel) in Europa uit komt, want dan wordt dat mijn volgende router!

  3. 3 juni en niks van te vinden nog ….

  4. Ohw… En we hebben via via iets over de herfst gehoord… Maar dit is niet bevestigd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*