Synology Winnen?
Synology Winnen?

Nog 1 dag om een Synology NAS te winnen

Ik had het bericht nog niet mogen tegenkomen en kon jullie dus ook niet eerder op de hoogte brengen. Maar het is nu mogelijk door met een foto van jouw Synology een nieuwe te winnen. Meer informatie over deze actie kan je vinden op de Facebook pagina van Synology.

Op het moment van schrijven stond er nog precies 24 uur op de teller. Dus het is even opschieten als je kans wilt maken. Voor meer info specifiek voor de actie kan je op de Facebook pagina kijken.

Mijn DS1513+

Mijn DS1513+

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*