Plex
Plex

Nieuwe versie van Plex met ondersteuning voor meer modellen

Omdat het artikel met betrekking tot het installeren van Plex op je Synology NAS het meest gelezen is op dit blog, en de comptabiliteitslijst de meest aangeklikte link, wilde ik jullie laten weten dat ik zojuist de laatste versie via Package Center heb binnen gehaald. Voor mij helaas geen verbeteringen, maar de laatste versie ondersteunt wel weer nieuwe modellen.

Voor de mensen die Plex nog niet kennen: Plex is een alternatief voor Video Station. In mijn ogen een beter alternatief met meer mogelijkheden en codecs. Helaas loop je al snel tegen functionaliteiten aan waarvoor betaald moet worden. Dus jezelf inlezen alvorens je overgaat tot aanschaf is de moeite waard, en waar kan dat beter dan op de website van Plex zelf.

Nieuwsgierig of jouw NAS er nu ook tussen staat? Check dan de lijst:

Plex Compability lijst

Helaas kan ik nergens opmaken welke modellen er nu precies bij gekomen zijn. Het kan zijn dat de release notes in Package Center niet aangepast zijn met de laatste update en dat hiermee nog bedoeld wordt dat Avoton ondersteund wordt, wat in een update van februari van 2015 zat.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

3 comments

  1. Op mijn 214+ en 713 kan ik het nu installeren 🙂

  2. Als ik Plex heb geïnstalleerd op mijn DS-213+ geeft hij aan dat er een update is. Kan ik deze handmatig updaten of moet ik wachten dat in de Synology repository een update verschijnt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*