My Synology nu ook te vinden op Facebook

Ik heb in eerste instantie gekozen voor een Google+ community omdat dit veel spam voorkomt in de reacties en de interactiviteit tussen de bezoekers hierdoor groter wordt. Zo is het mogelijk elkaar de noemen in reacties en kan er met een paar klikken een hangout sessie gestart worden. Natuurlijk zijn er altijd gebruikers die geen Google+ account hebben. Momenteel hebben deze gebruikers niet de mogelijkheid hun vraag te stellen of om op berichten te reageren.

 

Inmiddels zouden we kunnen zeggen dat nagenoeg iedereen op Facebook te vinden is. Daarom leek het ons handig om ons niet alleen via Google+ te manifesteren, maar ook via een Facebook pagina. Aan de rechterkant vind je een bannertje waarop je kan klikken. Wij gaan alle berichten die vanaf nu op het blog verschijnen opnemen op deze Facebook pagina. Eventueel kan je er ook je vragen kwijt.

Onze eerste prioriteit blijft Google+. Hier zal je de meeste kans hebben op één antwoord van één van de bloggers. Heb je een specifieke vraag over een artikel, mention dan even door @naamvanblogger in je reactie te verwerken. De schrijver krijgt dan een email en zal zo spoedig mogelijk reageren. Hou er rekening mee dat dit blog onderhouden wordt door vrijwilligers en dat wij ook een “normaal” leven hebben ;).

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*