My Synology bedankt de donateurs! Website is verhuisd

Wij willen graag iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan. Door hen (Matthijs van der Lit, Escalona Computing, Martin Boonstra, Henry Tibben, Michél de Weerd, Leo van Mierlo, Petrus Castelijns, Johan Haesevoets, Patrick Willems) hebben we nu een website die sneller is dan wat je gewend bent. Er moet nog wel het één en ander gefinetuned worden, maar het verhuizen ging als een zonnetje. Dat is direct weer input voor een blogartikel. Want als je ooit een keer in dezelfde situatie komt dat je door performance-issues je website moet verplaatsen of wanneer je op je NAS een website hebt gebouwd, die je graag ergens anders wilt gaan hosten, kunnen we daar nu uit ervaring over schrijven.

Mocht je op de website dingen tegenkomen die niet goed werken of die je graag anders wilt zien, dan kan je dat hieronder kwijt in de reacties of anders per e-mail. Hoe meer input we krijgen hoe meer we voor jullie op de website kunnen zetten, want na 2,5 jaar blogs schrijven is bij ons de inspiratie op een lager pitje komen te staan terwijl er nog genoeg motivatie is.

Het zelf indienen van blogposts kan natuurlijk ook altijd. Stuur even een eemail met wat je wilt schrijven zodat we dat verder kunnen overleggen. Misschien heb jij in een Word-bestandje nog wel wat info staan waar heel veel anderen graag gebruik van willen maken!

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

6 comments

  1. De site werkt lekker heren, gefeliciteerd & bedankt!

  2. Van harte en bedankt voor de informatieve website! Ik heb deze site al vaak geraadpleegd. Qua tips: Een deel twee van de firewallinstellingen, met name de in te stellen regels, zou ik goed kunnen gebruiken. Sowieso (nog) meer rondom de beveiliging van de NAS zou voor mij welkom zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*