Lokale mappen benaderen in DSM 5.0

Na de update waren mijn lokale mappen niet meer zichtbaar in File Station. Dit heb ik handmatig aan moeten zetten. Omdat het altijd gewerkt heeft heb ik even moeten zoeken waar de instelling staat om dit te doen. Mocht je zelf een keer naar deze instelling zoeken, dan kan je deze hier vinden:

  1. Log in op DSM
  2. Ga naar File Station en klik op Settings
  3. Onder Settings zie je “Browse Local Files”
Lokale schijven zichtbaar maken in File Station

Lokale schijven zichtbaar maken in File Station

Je dient wel even de browser opnieuw te starten (Control+R werkt vermoedelijk ook) waarna de lokale schijven zichtbaar zijn. Wanneer je een melding krijgt dat Java geinstalleerd dient te worden dan dient dat ook uitgevoerd te worden. Zonder Java is het niet mogelijk lokale schijven te benaderen.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

2 comments

  1. ALs je eenmaal nee hebt gezegd tegen een java script krijg je dit niet op deze manier meer recht. Moet iets zijn met JAva dat opnieuw ingesteld moet worden. Ik weet niet wat….

  2. thanks, this solved it for me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*