Installeren van DocuWiki op je Synology NAS

Ik was vandaag eens aan het kijken welke applicaties er inmiddels in de “Package Center” staan. Ik kwam vandaag DocuWiki tegen. Ik maak nog wel eens notities en had in mijn Google Drive allemaal korte handleidingen staan. Inmiddels heb ik deze overgeplaatst in mijn persoonlijke Wiki. Net zo makkelijk en altijd bij de hand ook als ik een keer bij iemand thuis een commando of iets dergelijks op te zoeken om te helpen.

DocuWiki Screenshot

DocuWiki Screenshot

Installeren is heel makkelijk. Je zoekt het pakket op in de Package Center en klikt op installeren. Inmiddels heb ik er ook één draaien voor My Synology. Deze kan je benaderen via http://wiki.mysynology.nl. Momenteel hoef je nog niet in te loggen om aanpassingen te kunnen maken. Dus als je nu nog wat leuke tips hebt of een SSH Commando toe wilt voegen dan graag! Uiteindelijk moeten we het met elkaar een goede website maken.

Doe je mee? Niet alleen de bloggers van My Synology zijn je dankbaar, maar ook de bezoekers. Ik ga uit van het goede in de mens, dus kijk het even aan.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*