Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Heb jij wel eens nagedacht over welk VPN protocol het beste is?

Ik gebruik al een tijd de L2TP/IPSEC oplossing van de VPN server. Ik wist dat dit beter was dan de PPTP oplossing. Toch kwam ik vandaag een post tegen die de drie verschillende protocollen naast elkaar heeft gezet. Op giganews.com kan je zelf even kijken. Voor mij een openbaring aangezien ik niet wist dat OpenVPN de beste is van de drie oplossingen.

Screenshot van giganews.com

Screenshot van giganews.com

Inmiddels heb ik even getest met OpenVPN, maar het is mij nog niet gelukt om op mijn Android OpenVPN in te stellen. Ik hoor het graag als het iemand die het wel gelukt is, zodat we daar zo meteen weer een handleiding voor kunnen schrijven.

Welk VPN Protocol gebruik jij?

View Results

Laden ... Laden ...

Misschien wil je met ons delen welk VPN protocol jij gebruiken in de poll en of je na het zien van de tabel overweegt een ander protocol in te stellen in de comments.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*