Data Center
Image courtesy of tigger11th at FreeDigitalPhotos.net

Heb je de Synology 2015 Conference gemist?

Je kan alsnog naar Synology toe. Ze staan aan het einde van de volgende maand op de Storage Expo in de Jaarbeurs Utrecht. Toegang is gratis en je kan nog veel meer storage-oplossingen bekijken. Vermoedelijk zullen ze de nieuwe apparaten wel hebben staan, en als je liever geen Synology wilt, dan kan je altijd nog even bij Qnap kijken.

Storage Expo is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van dataopslag en -beheer voor IT-managers en IT-professionals. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken en is een must voor iedere IT-professional die efficiënter wil omgaan met opslagcapaciteit en meer rendement wil halen uit databeheer.

Op 29 en 30 oktober 2014 zullen wederom de deuren van Storage Expo voor u geopend zijn! Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-storagebranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende keynote-sessies.

bron: http://www.storage-expo.nl/

De Storage Expo is 29 en 30 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie kan je kijken op http://www.storage-expo.nl/. Synology kan je vinden op standnummer: A061.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*