Handige applicatie voor Android i.c.m Diskstation

Met DS Cloud en DS File heb je twee handige applicaties voor Android in handen om altijd en overal je bestanden te kunnen benaderen. Maar helaas doen deze apps nog niet precies wat ik wil. Het zijn namelijk niet alleen mijn foto’s of de bestanden die ik in mijn Cloud Station folder heb staan. Op zoek in de Google Play Store kwam ik een app tegen die dat wel allemaal doet. Een leuke bijkomstigheid is dat je het direct ook voor andere cloud oplossingen dropbox en Box kunt gebruiken.

FolderSync Screenshot

FolderSync Screenshot

Ik gebruik SFTP om mijn mappen te syncen. Dit is veiliger dan een normale FTP verbinding en ik kan dus de map uitzoeken om te syncen die ik wil. De applicatie slaat de bestanden op de telefoon zelf op en zijn dus off-line beschikbaar. Hierdoor hoef je niet zoals in Dropbox eerst het bestand te downloaden. Ik vind het helemaal mooi dat je zelfs kan aangeven wanneer hij moet syncen (bijvoorbeeld instant of met een bepaalde interval) en op welke netwerken dat mag. Bijvoorbeeld alleen maar je WIFI verbinding thuis.

Gratis Versie FolderSync

Gratis Versie FolderSync
€0,00

Betaalde Versie FolderSync

Betaalde Versie FolderSync €2,49

 

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*