SSL Certificaat Security
SSL Certificaat Security

Gratis SSL Certificaat voor je Synology NAS

Ik moest altijd eerst de DSM openen alvorens ik de Chrome plugin kon gebruiken voor Download Center. Niet heel veel werk, maar soms vergeet je het even. Daarbij kreeg ik altijd de melding dat het SSL certificaat niet in orde was. Was toch weer een extra klik was alvorens ik in kon loggen. Dat is een avondje zoeken en proberen en inmiddels heb ik zonder een cent uit te geven geen meldingen meer en werkt mijn plugin.

SSL Certificaat

SSL Certificaat

Wat ik heb gedaan? Nou zoeken. Je kan met de volgende linkjes heel ver komen:

  1. [Klik hier] De handleiding in het Nederlands van Synology zelf.
  2. [Klik hier] Voor de website om zelf een officieel SSL Certificaat aan te maken (Kosteloos)
  3. [Klik hier] Om je certificaten achteraf te checken

Veel succes!

PS: Je hebt wel een eigen domeinnaam nodig. Een DDNS naam is niet voldoende!

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*