Foto’s opnieuw indexeren in Photo Station

Nadat ik de update naar DSM 4.1 had gedaan zag alles er goed uit. Toen ik enkele minuten later weer Photo Station bekeek waren alle mappen verdwenen behalve 1. Eerste wat ik deed is natuurlijk het controleren van rechten, maar deze stonden nog steeds al voor de update en was dus geen oplossing.

Dan maar de foto’s opnieuw indexeren. Mocht jij ooit een map missen waarvan je zeker weet dat ie in de juiste map staat dan kan je hetzelfde uitvoeren.

  • Open Photo Station
  • Klik op “Instellingen” > tab: “Foto’s”
  • Klik nu op de knop “Opnieuw Indexeren

Opnieuw Indexeren

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*