Engelstalige Handleiding voor Synology DSM 5.0

De handleiding is iets wat ik standaard links laat liggen, en pas pak op het moment dat ik dat nodig heb. Ik ben van mening dat je door trial & error meer en sneller leert dan wanneer je dat doet door een handleiding te lezen. Natuurlijk denkt niet iedereen er zo over en kan een handleiding een mooi begin punt zijn om met je Synology NAS aan de slag te gaan.

Ik kwam vandaag dan ook de Engelse handleiding tegen van de DSM 5.0. Omdat DSM 5.0 er pas net is had ik dit nog niet eerder gezien. Dus voor iedereen die graag handleidingen leest of het alvast op zijn  PC wilt hebben staan om het te kunnen gebruiken wanneer nodig kan je deze hieronder downloaden.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*