Een nieuwe Synology Helppagina

Als bezoeker van mysynology.nl ben je naar mijn weten op zoek naar informatie om zoveel mogelijk uit je NAS te halen. Inmiddels zijn er al heel wat handleidingen te vinden. We proberen ons hierbij te richten op de “extra” dingen die je met je NAS kan doen. Hoe DSM zelf werkt kan je natuurlijk terugvinden in de handleiding.

Synology heeft in DSM al een handleiding opgenomen, handig voor als je even bezig bent en niet zo goed weet welke instelling je moet aanpassen om het juiste resultaat te krijgen. Wanneer je iemand anders wilt laten weten is dit niet ideaal, want een link kan je niet sturen.

Mogelijk dat daarom Synology een nieuwe help pagina in de lucht heeft geholpen die ook nog eens netjes in het Nederlands is. Wil je zelf eens kijken dan kan je op de afbeelding hieronder klikken. De link die je bookmarks kunt zetten is: http://help.synology.com/dsm/?lang=nld.

Synology DSM Help

Synology DSM Help

Kijken jullie nog wel eens in de DSM Help? Of zoeken jullie net zoals ik eerst op het internet? Aangezien het op de bovenstaande pagina alleen over de standaard instellingen gaat en je misschien hier nog niet voldoende aan hebt kan je altijd ook eens kijken op de support pagina. Hier vind je Frequently Asked Questions die je bij een probleem kunnen helpen.

Synology Ondersteuning

Synology Ondersteuning

Wanneer je ondanks die pagina’s en de artikelen op My Synology nog je probleem niet op kan lossen dan kan je altijd je vraag kwijt via Google+ of Facebook (zie logo’s rechts). We helpen graag!

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

2 comments

  1. Ik heb me pas een DS214 aangeschaft omdat ik mijn bestanden (veel foto’s) wat professioneler wil bewaren.
    Als je geen allround PC specialist ben is e.e.a. nog best lastig. Zo zou ik graag uit nieuwsgroepen downloaden zonder .nzb maar daar vindt ik nergens een beschrijving van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*