DVBLink Product Suite Update: Synology DSM 5.0 Support

Vandaag heeft DVBLogic een belangrijke update uitgebracht van de DVBLink Product Suit op alle ondersteunde platformen. Hieronder valt ook DSM 5.0.

Alle DVBLink producten voor Synology zijn uitgebracht met versie nummer 4.7.0 om aan te geven dat deze compatible zijn met DSM 5.0. Op de website van DVBLogic kan je meer lezen wat het product kan doen voor je Synology NAS.

In oktober 2012 heeft Synology de DVBLink Package uitgebracht. Een 3rd party applicatie voor het streamen en opnemen van programma’s op je Synology NAS. Inmiddels is dit pakket niet meer te vinden in de Package Center, maar kan je het wel downloaden van de download pagina van DVBLogic.

Ik ben benieuwd wie van jullie gebruik maakt van DVB en wat de ervaringen zijn. Ik heb zelf niet zo’n stick dus mijn kennis is minimaal. Waar anderen allemaal tegenaanlopen kan je lezen in het forum van DVBLogic. Gezien het aantal posts in vergelijking met de andere platformen lijkt het toch wel redelijk in gebruik te zijn.

Een demo zien? Klik hieronder… zet wel even je geluid uit, want anders hoor je niets anders dan ruis:

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*