DSM Upgrade Beschikbaar DSM 4.2-3211

Er is een upgrade beschikbaar voor je Synology. Inmiddels heb ik al een paar keer geprobeerd om te downloaden, maar helaas is het net even te druk waardoor de download met regelmaat mislukt. Je kan hier de release notes voor de DS212+ vinden. De link voor de release notes kan je ook vinden in het Configuratie Scherm > DSM Bijwerken scherm. De update kan je op ditzelfde scherm ook starten.

DSM Upgrade Beschikbaar 4.2-3211

DSM Upgrade Beschikbaar 4.2-3211

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*