DSM Live Demo DSM 5.0 Beta beschikbaar

Misschien durf je het net zoals ik niet aan om de beta direct te installeren. Ik wacht wel even op de final release, want een foutje kan ik niet hebben omdat ik inmiddels nogal afhankelijk ben van mijn Synology. Natuurlijk ben ik wel heel erg nieuwsgierig en zag dat de beta als live demo op de website van Synology staat. Dus wil je zelf ook even rondklikken dan kan dat!

Synology RackStation - Demo

Synology RackStation – Demo

KLIK HIER VOOR DE DEMO

Gebruikersnaam: admin
Wachtwoord: synology

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*