DSM 4.3 Beta Programma is beschikbaar

Er waren deze morgen al enkele updates beschikbaar gekomen via de Package Center, maar inmiddels is ook de Beta van DSM 4.3 te downloaden. Misschien heb je al in een eerdere post van mij gezien wat we allemaal kunnen verwachten (voordat er wat informatie van het internet verdween). Normaal gesproken zal ik de release notes in mijn post opnemen, maar deze is nogal lang :).

Denk wel even na voordat je een Beta gaat installeren. Beta versies zitten nog in een test fase en kunnen daardoor fouten bevatten. Wil je meer zekerheid dat alles in één keer goed gaat, dan is het aan te raden te wachten tot de Final Version beschikbaar is. Lees dus eerste even de rose lettertjes alvorens van start te gaan!

Wanneer jij een paar goede bugs vindt in de Beta software dan maak je nog kans op een nieuwe Synology ook! Dus het testen en zoeken naar fouten kan goed beloond worden.

DSM4.3 Award

DSM4.3 Award

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar jullie ervaringen! Inmiddels heb ik Photo Station 6 draaien en moet eerlijk zeggen dat het er heel gelikt uit ziet!

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*