DSM 4.3-3776 beschikbaar voor download

Het is dan eindelijk zover. De Beta heb ik deze keer overgeslagen, dus het was wel even wachten tot ik gistermorgen DSM 4.3 heb kunnen installeren. Het gehele upgrade proces is perfect verlopen. Eerst de DSM van een upgrade voorzien en daarna de losse applicaties. Heel veel verschil merk ik niet, maar de Photo Station is in ieder geval een stuk mooier geworden met de mogelijkheid het thema op een donkere kleur te zetten.

Ook ben ik blij dat ik nu Google Apps kan koppelen als LDAP. Hier moet ik nog even mee aan de slag, maar zal bepaalde dingen ook een stuk makkelijker maken.

DSM 4.3

DSM 4.3

Klik hier voor een compleet overzicht van de Release Notes.

Welke nieuwe functies zaten jullie op te wachten?

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*