DS415 Play is op de markt

We zijn misschien wat later met het nieuws dan wat je van ons gewend bent, maar de warmte help momenteel natuurlijk niet echt mee om binnen achter de computer te kruipen.

Toch wilde ik jullie nog wel even op de hoogte brengen van het laatste nieuwe model van Synology. Een aparaat waar je misschien toch weer wat sneller voor de TV kruipt ondanks het warme weer.

DS415 Play

DS415 Play

De Play geeft aan het een geoptimaliseerde multimediaverwerking biedt. Zo kan de Synology het signaal transcoderen voor optimaal streamen en dat op Full HD. Wanneer de Synology namelijk dat niet doet, dan moet het afspeel apparaat dat vaak doen.

24TB kan je maar liefst kwijt in de DS415 play. Genoeg om je er een goede verzameling films op kwijt te kunnen. Het betreft een Intel Atom processor waardoor je ook applicaties zoals Plex kunt gebruiken.

Liever DLNA? Dan kan je met dit apparaat ook uit de voeten. De play versies van Synology zijn naar mijn weten allemaal DLNA gecertificeerd.

Wanneer ik nu een nieuwe Synology had willen kopen dan had dit model zeker hoog op mijn verlanglijstje gestaan. Dat transcoden zie ik wel zitten. Mijn NAS heeft nog wel eens wat moeite om het een en ander zonder horten en stoten op mijn TV te tonen. En dan is het nog niet eens Full HD.

Klik hier voor de productpagina

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*