Dropbox client beschikbaar voor Synology NAS

Zoals je misschien eerder al hebt gelezen ben ik geen echte dropbox gebruiker meer. Ik gebruik het te weinig. Alleen om bestanden te delen zonder dat dit mij bandbreedte kost is waar ik het nu voor gebruik. Toch zie ik met regelmaat mensen met dropbox als zoekterm op mijn website terecht komen.

Omdat ik vandaag op de volgende pagina (klik hier) terecht kwam, wilde ik toch nog even met jullie delen dat er inmiddels een client beschikbaar is. Ik heb de client kort geinstalleerd gehad, maar ik had geen zin meer om deze verder te configureren.

Voeg http://synobox.fr.nf/synopackages/ toe aan je package sources en je kan los 😉

Weet je niet helemaal meer hoe je een extra source moet configureren, kijk dan even op “Extra Pakketbronnen Instellen“.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*