DS415+
DS415+

De Synology DS415+ en updates voor verschillende pakketten

Het nieuwe model van Synology de DS415+ is tijdens de Synology Conference 2015 aangekondigd. Dit hadden we nog niet in de post opgenomen. De website van Synology heeft hem ook nog niet bij de producten staan, en zelfs Tweakers.net heeft op moment van schrijven nog geen prijs bekend maar wel de specificaties

De enige plek waar ik het apparaat kan vinden is Cool Blue. Zij bieden de NAS aan voor €559,00 (natuurlijk zonder schijven). Apparaat heeft als grote voordeel dat er AES-NL Encryptie hardware in zit en daardoor sneller kan encrypten en decrypten. Misschien niet iets wat we direct als thuis gebruiker zoeken, of je iCloud account moet een paar maanden geleden gehackt zijn, waardoor je nu naar een veiligere oplossing op zoek bent 😉

 Processor / chipset Intel Atom Quad Core 2,4 GhZ
 Processor Intel Atom
 Kloksnelheid 2400 MHz
 Processorkernen Quad core Processor
 RAM-geheugen 2 GB

 

Wanneer we het device precies mogen verwachten durf ik niet te zeggen, maar ik denk dat dit niet lang meer zal duren, gezien de updates die ik vandaag zag in de Package Center op mijn NAS.

Package Updates voor de DS415+

Package Updates voor de DS415+

Hebben jullie naast bovenstaande packages nog andere packages die een update hebben gekregen met de changelog “Add DS415+ Support”?

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

4 comments

  1. Heb ‘m zojuist besteld bij http://www.wifimedia.eu. Hij staat op de site. Ze verwachten ‘m morgen binnen.

  2. Zojuist besteld bij mymediacenter, daar blijk ie bij achteraf toch al uitverkocht te zijn en zou ik een maitje krijgen rond 15 okt wanneer ie weer binnen zou komen…..)-: Gelukkig zag ik dat bij coolblue hij wel op voorraad gekomen was en heb hem daar besteld… wel 15 Euro duurder, maar ja wacht er al zo lang op….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*