Converteren van Foto’s

Dat het converteren van foto’s lang duurt dan kunnen we op alle fora lezen. Soms kan het wel dagen duren dat je processor op de volle 100% blijft draaien. Helaas is dit proces niet te versnellen.

Maar ik zag dat het aantal bij voortgang maar blijft hangen. Paar keer rebooten had geen zin. Toen alle foto’s maar even uit de photo map gehaald en ergens anders neergezet.

Nu map voor map netjes terug, maar ondanks het aantal zich wel aanpast wanneer ik op pauze en doorgaan druk blijft het aantal gelijk.

Voor de mensen die hetzelfde hebben, let dus goed op, want klaarblijkelijk gaat het gewoon door op de achtergrond ondanks het aantal gelijk blijft. Natuurlijk kan je wel altijd de foto’s uploaden met de DSAssistant.

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*