Converteren blijft hangen

Je zal toch denken wanneer je de DS Assistant gebruikt dat je dan alle foto’s zonder problemen zal moeten kunnen uploaden. Normaal gesproken is dit ook waar, mits je niet jaren geleden op je camera vergeten bent de datum goed te zetten.

Want wat blijkt. Wanneer de foto in 2017 of 2028 gemaakt is dan kan de Synology het bestand op de een of andere manier niet converteren. Wat je dan moet doen is de datum terugzetten. Of foto’s gemaakt in de toekomst uberhaupt niet werken durf ik niet te zeggen. Ik had alleen 2017 en 2028 die problemen gaven.

Attribute Changer kan je helpen met deze data aanpassen. Hiermee is het een fluite van een cent.

Attribute Changer

Alle mappen langs moeten gaan om te kijken waar de bestanden staan met de verkeerde data is natuurlijk geen doen wanneer je veel foto’s hebt. Met Agentransack kan je bestanden zoeken die na vandaag zijn aangemaakt. De download link hiervoor vind je hieronder.

Attribute Changer downloaden: Klik hier
Agentransack downloaden: Klik hier

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*