Bureaublad DSM Aanpassen

De achtergrond van de inlogpagina aanpassen vond ik niet zo moeilijk. Die instellingen had ik al snel gevonden onder de DSM instellingen. Maar mijn eigen wallpaper instellen was toch wel een stukje moeilijker. Maar dit lijkt uiteindelijk toch wel mogelijk. Direct een heleboel andere instellingen tegen gekomen.

Persoonlijke instellingen

Druk op het zwarte mannetje zoals hierboven in de afbeelding en kies voor “Opties”. De interessant tabbladen zijn de laatste drie:

Bureaublad:

Je kan hier de kleuren aanpassen van je tekst. Als je bijvoorbeeld een witte achtergrond hebt, kan het nogal handig zijn een donker lettertype te nemen. Ook kan je hier direct de achtergrond aanpassen.

Bureaublad Achtergrond

Photo Station:

Blijkbaar moet je hier zelf instellen of je Photo Station kan gebruiken. Dit heb ik verder nog niet goed getest, maar is wel handig om te weten als je dit wilt instellen. Wel vreemd dat de eind gebruiker zelf de mogelijkheid heeft om opnieuw te indexeren, want dat kan een hoog CPU gebruik tot gevolg hebben.

Andere Instellingen:

De pagina spreekt voor zich. Ik had deze instellingen in ieder geval nog niet eerder gezien. Zitten zeker een paar handige dingen tussen.

Andere Instellingen

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

One comment

  1. Antoine Adelaars

    Dankzij je post kon ik mijn probleem oplossen. Dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*