Beste Wensen voor 2015
Beste Wensen voor 2015

Beste Wensen voor 2015!!!

Allemaal de beste wensen voor 2015!!! Ik hoop dat we er een leuk jaar van kunnen maken, waarbij we elkaar allemaal  helpen het meeste uit onze Synology NAS te halen. We zijn benieuwd wat Synology dit jaar voor ons in petto heeft.

De jaarwisseling geeft altijd de mogelijkheid even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Ik heb weer wat gegevens over de site verzameld die jullie misschien ook interessant vinden.

Top 10 berichten van 2014

  1. Plex installeren op je Synology NAS
  2. SABnzbd #1 Installatie
  3. Spotweb installeren en configureren #1
  4. Sickbeard Search Providers
  5. Mail Server configureren
  6. Extra Pakketbronnen instellen
  7. Gmail gebruiken als uitgaande SMTP server
  8. Automatisch ondertitels downloaden met Auto-Sub
  9. Spotweb installeren en configureren #3
  10. Spotweb installeren en configureren #2

Hadden jullie verwacht dat er iets anders tussen zou staan?

In 2014 hadden we 183,879 Sessies, 114,239 Bezoekers en 633,217 Pageviews. We kunnen dus wel zeggen dat mijn NAS het druk heeft gehad! We draaien momenteel nog steeds de website vanaf een persoonlijke Synology site. Wanneer de inkomsten wat omhoog gaan zullen we de website verplaatsen naar een snellere locatie. Wanneer dit zal zijn durven we nu nog niet te zeggen.

Leeftijden van de bezoekers

Leeftijden van de bezoekers

Gadgets dat is iets voor jonge mensen? Ik dacht het niet. Ik val zelf niet eens in de leeftijdscategorie die het meeste MySynology.nl bezoekt

Mannen versus Vrouwen

Mannen versus Vrouwen

Één op de tien bezoekers zal een vrouw moeten zijn volgens Google Analytics. Ik had zelf minder verwacht, maar ik vind het wel leuk dat het niet alleen mannen zijn die onze website bezoeken.

Feedback horen graag via de contactpagina, vragen kun je kwijt op onze Facebook Pagina en Google+ Pagina.

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*