Automatisch script uitvoeren

Ik had de taakplanner nog niet nodig gehad en heb daar dus ook nooit echt goed naar gekeken. Maar vanavond wilde ik dat een bepaald bestandje in 1 bij 1 van mijn websites gezet zal worden en ergens ging er een lampje branden over een taakplanner. Het was even puzzelen, ondanks het heel makkelijker is, om het script te laten werken. Ik had namelijk een .sh bestand aangemaakt met daarin het script, maar deze wilde die dus niet pakken.

Pas toen ik  het script plakte in het invoer veld ging alles goed. Het is dus heel makkelijk. Je gaat naar het configuratiescherm > taakplanner en je plakt een script in het invoer veld en je kunt dit automatisch laten afvuren. Hoe je een script maakt kan je op internet vinden, en om je een beetje te helpen zijn hier wat commando’s: klik hier

Taakplanner

Taakplanner

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*