Anti-Virus updates

Na het installeren van DSM was het eerste wat ik deed applicaties installeren. Natuurlijk ook Antivirus Essentials. Na een paar dagen ging ik kijken en kwam ik erachter dat de virus definities helemaal niet geupdate waren.

Na even zoeken bleek dat ik eerst een schedule moest instellen. Voordat een scan begint worden pas de definities gedownload. Bij deze dus even een kleine uitleg hoe je dat doet, maar denk dat je dat zelf ook snel genoeg uit kan vinden.

Antivirus definities

  1. Ga naar Applicaties > Antivirus Essentials
  2. Klik op “Geplande Scan” en kies “Maken”
  3. Maak nu een eigen schema aan naar wens en sluit met “OK”

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*