Album Covers in je Synology Audio Station

Deze keer een korte tip! Heb je al je MP3 tags op orde, maar ontbreekt het nog aan een aantal album covers? Geen nood, want dit aanpassen is heel simpel.

Neem de folder waarin je de betreffende muziek hebt staan, plaats in deze folder de gewenste afbeelding en hernoem deze naar folder.jpg. Audio Station ziet de afbeelding dan en zal deze gebruiken als Album Cover. Ik raad aan om een grotere afbeelding te pakken. Bijvoorbeeld 400 x 400 pixels, dit geeft een redelijk resultaat aangezien ik audio-station meestal gebruik op mijn mobiel en de afbeelding dan scherm vullend te zien is. Tevens hoe groter de afbeelding hoe langer het duurt voor je alle informatie hebt geladen, dus wallpaper formaten zijn niet aan te raden.

About Critonline

Ben een redelijke "eurly-bird" , eerste pc in in 1989 alles op MS-DOS, en MS kan dit niet los laten, en ik voor bepaalde gedeeltes ook niet. Een / of een \ is een wereld van verschil. Echter een http:// of een bepaalde andere logica en al doende leert men dat heb ik. Een DS413j met DSM 5.0 staan, en 2 virtuele; 1 op 4.1 de ander op 5.0 Google levert handvatten, maar zelf proberen, durven en leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*