5.2-5592 Update 2 gepubliceerd

En toen was update 2 beschikbaar. Het betreffen geen security patches, en kan geen punt vinden wat het noodzakelijk maakt om zo snel mogelijk de update uit te voeren. Maar als je dan toch bezig bent dan kan je natuurlijk ook even deze update meenemen. Het niet goed uit kunnen uitzetten is natuurlijk is heel lastig, maar aangezien mijn NAS altijd aan staat heb ik hier persoonlijk geen last van.

Door drukte en de vakantie periode de laatste tijd wat minder nieuws. We hopen dat hier snel verandering in gaat komen. Tot die tijd blijven we jullie wel op de hoogte houden van eventuele updates.

(2015/07/30)

Fixed Issues

 • Fixed an issue where DS1515 would be unable to shut down properly.
 • Enhanced RAID reliability when repairing volumes from degraded state.
 • Improved the stability of LUN backup.
 • Improved memory usage for Btrfs file system.
 • Improved the compatibility with UPS devices.
 • Improved the stability when repairing the passive server of a high-availability cluster.

Wanneer je niet de automatische updates hebt ingesteld dan kan je dit handmatig doen door onderstaande stappen te volgen.

 1. Log in op je DSM
 2. Klik “Start” > “Control Panel” > “DSM Update”
 3. Bij Status staat aangegeven of er een update beschikbaar is.
 4. Klik op Download. De download zal nu beginnen.
 5. Klik op Update, er zal een reboot (mits dit nodig is) worden uitgevoerd

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

2 comments

 1. Het niet goed uit kunnen uitzetten is natuurlijk is heel lastig, maar aangezien mijn NAS altijd aan staat heb ik hier persoonlijk geen last van.

  Niet verstandig natuurlijk. Wat als je hem wel om wat voor reden uit moet zetten en het gaat dan niet goed. Beter 10 min besteden om de update uit te voeren dan straks problemen hebben waar je langer mee bezig bent.

  • De update had ik al uitgevoerd op het moment van schrijven. Maar je hebt gelijk. Wanneer die niet goed uit gaat kan dat lastig zijn. Ik kan mij alleen niet herinneren wanneer ik het voor het laatste gedaan heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*