Home / Mobile / Android / Update DS Photo+ met handige nieuwe feature

Update DS Photo+ met handige nieuwe feature

Misschien heb je de update van vandaag van DS Photo+ al geinstalleerd. Ik vind dat er wel een hele handige nieuwe functie in zit. De nieuwe functie waar ik het nu over heb maakt het mogelijk om foto’s direct van je toestel te verwijderen na uploaden naar je DiskStation.

Vanaf dat moment heb je de foto eigenlijk ook niet meer nodig op je toestel omdat je er dan via de DS Photo+ app bij kan. Je toestel blijft op deze manier netjes en loopt niet langzaam vol met al die grote foto’s die je overal en nergens maakt.

Omdat ik alleen een Android heb kan ik je niet laten zien hoe je het op een iOS doet, maar ik denk niet dat dit veel zal verschillen. Aanzetten doe je in ieder geval zo:

  1. Start DS Photo+
  2. Druk linksboven
    menu van DS Photo+

    menu van DS Photo+

  3. Scroll naar beneden en zet vinkje aan bij:
    DS Photo+ Instellingen

    DS Photo+ Instellingen

 

About Ronald

Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts

3 comments

  1. Dank voor de toelichting ik kan echter niet vinden waar ik kan instellen dat de oude foto’s na het uploaden automatisch van mijn telefoon worden verijwderd. Gr Arjan

  2. Dit is helaas geen optie bij Apple IOS.

  3. Helaas heeft iOS nog geen optie om foto’s na uploaden te verwijderen.

Geef een reactie