Home / Auteurs

Auteurs

 • Egbert

  Van een CS407 via een DS410j inmiddels eigenaar van een DS1513+ met DX513 uitbreiding. Voorlopig meer dan voldoende ruimte voor DVD's, films, muziek en mijn andere hobby fotograferen. Beheer via CMS ook andere diskstations.
 • Egbert & Ronald

  Niet alle berichten schrijven we alleen, maar sommige berichten schrijven we samen. Dit is ook zo'n bericht. Mocht je reageren op dit bericht dan krijgen we er allebei een notificatie van!
 • Ronald

  Ik ben de trotse bezitter van een DS1513+ en een DS114. De DS212+ die ik hiervoor had vind ik te langzaam om goed Wordpress te kunnen gebruiken. Inmiddels alweer een paar jaar ervaring! Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Hangouts
 • Critonline

  Ben een redelijke "eurly-bird" , eerste pc in in 1989 alles op MS-DOS, en MS kan dit niet los laten, en ik voor bepaalde gedeeltes ook niet. Een / of een \ is een wereld van verschil. Echter een http:// of een bepaalde andere logica en al doende leert men dat heb ik. Een DS413j met DSM 5.0 staan, en 2 virtuele; 1 op 4.1 de ander op 5.0 Google levert handvatten, maar zelf proberen, durven en leren.
 • Gast Blogger

  Soms wordt er contact met ons opgenomen door lezers die een stukje geschreven hebben wat we mogen gebruiken op het weblog. Deze stukjes komen dan terug onder het account Gast Blogger. Dit is de eerste die we publiceren. Wil je jouw artikel ook geplaatst hebben dan kan je contact met ons opnemen!!!
 • Hans

  Ben sinds 1982 al bezig met computers en automatisering en de trotse bezitter van een DS210j en DS1513 en nog steeds verbaast over de mogelijkheden. Deze blogs zijn voor mij een manier om (naast om anderen te helpen) ook het leren begrijpen van al deze mogelijkheden. Betekend voor mij wel vaak dat ‘zoals het vroeger werkte is niet meer’.
 • Marc

  Ik beschik over een DS214Play en een DS213 op een externe locatie voor off-site backups. Vragen kunnen altijd gesteld worden via onze Google Plus pagina !